Fjerritslev Skole

 Velkommen til Fjerritslev skoles mad bestilling (Cafe Pitstop).

Der kan købes mad i Cafe Pitstop i cafeens åbnings tid. (mellemtrin, udskoling og medarbejdere)

Der kan indsættes penge på skolemads kontoen og benytte sit kundenummer eller kunde ID i kassen.

Det er nemt:

1: Opret konto
2: Vælg skole - Fjerritslevskole
3: Indsæt penge (mobilepay/visa/dankort/netbank)
4: Køb mad i Cafe Pitstops åbningstid og brug kundenummer ved kassen.


Se video med vejledning

Menuplan for september – indskolingen – Fjerritslevs skole
National forsøgsordning for skolemad
Bestilles på https://fjerritslev.skolemad.dk/

Levering af heldagstilbuddet mandag eller tirsdag, så skal der bestilles inden klokken 12.00 fredag.
Levering af heldagstilbuddet onsdag, så skal der bestilles inden klokken 12.00 mandag.
Levering af heldagstilbuddet torsdag og fredag, så skal der bestilles inden klokken 12.00 tirsdag.
Der kan afmeldes inden klokken 08.00 hver dag.

3 serveringer: 25 kr. Morgen-frokost-eftermiddag
Bolle/grøntsnack – frokostmåltid – eftermiddags frugt/knækbrød
Uge 36:
Mandag: Krydret tomatsuppe med kikærter og brød – 1, 3, 8
Tirsdag: Vietnamesiske proteinpandekager med grøntfyld 1, 3
Onsdag: Vegetarisk pasta carbonara med hvide bønner 1, 3, 5, 6
Torsdag: Perlebygotto med grønne bønner og bagt torsk 1, 5, 6, 11
Fredag: Vegetarisk burger med ovnbagte fritter 1, 3, 5, 8,
Uge 37:
Mandag: Persille kartoffelsuppe med æg, parmesan og brød, 1, 3, 8
Tirsdag: Grøn musaka med yoghurt bechamelsauce 1 , 3
Onsdag: Pitabrød med falafel, bulgursalat og myntedressing 1
Torsdag: Risotto med svampe, stegt kylling og squash 1
Fredag: Durum pizza med feta, kartoffel, tomater og rucola 1, 8
Uge 38:
Mandag: Græskarsuppe med kokos og lime med brød 1, 5
Tirsdag: Chili cin carne med bønner og brune ris
Onsdag: Kartoffelcurry med kikærter og fladbrød 1
Torsdag: Carpaccio af gule beder, bagt laks, hytteostcreme, bagte mandler 8
Fredag: Dall med grønkål og fuldkorns ris

Uge 39:
Mandag: Jordskokkesuppe med persille olie og brød 1, 3
Tirsdag: Nudelsalat med sprøde grøntsager med æble vinaigrette 1, 6, 8
Onsdag: Quinoa-bøffer med ½ bagt/knust kartoffel, pesto og bolsjebeder 1, 5, 10
Torsdag: Fuldkorn s spinattærte, laks, hytteost og blandet salat 1, 3
Fredag: Blomkåls pizza, kylling kødboller, krydderurter, hjertesalat

Uge 40:
Mandag: Svampe suppe, skalotter, timian, stegt kylling, citron, brød 1
Tirsdag: Kartoffelmad på rugbrød, aspargesbroccoli, bacon, bladbeder 1, 10

Allergener liste

1)Glutenholdige kornprodukter: (som f.eks. hvede, tæppe, byg, havre, spelt, kamut eller hybrider heraf).
2)Krebsdyr: F.eks. rejer, krabber, hummer.
3)Æg: Både æggeblommer og æggehvider.
4)Fisk: Alle typer fisk.
5)Jordnødder: Også kaldet peanuts.
6)Soja: Bønner og produkter deraf.
7)Mælk: Alle typer mælk og mælkeprodukter.
8)Nødder: F.eks. mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pekannødder, paranødder, pistacienødder og macadamianødder.
9)Selleri: Både planter og frø.
10)Sennep:
11)Sesamfrø:
12)Svovldioxid og sulfitter: Konserveringsmidler, der kan findes i mange fødevarer.
13)Bløddyr: F.eks. muslinger, snegle, blæksprutter.
14)Lupin: En bælgfrugt.